Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB eDankort Maestro
»
«

klik for større foto

VELA Samba 410 - Pink

3.265,00 DKK

 

Slut med ondt i ryg og lænd.

 

stolen der træner ryg og lænd - når det passer dig

Få sundere ryg i dag med VELA Samba 410
Puden er udskåret på en helt unik måde, som gør at den bevæger sig, når du sidder på stolen. De konstante bevægelser i sædet, træner ryggen, lænden og maven, og øger dermed blodcirkulationen. 

Dermed er stolen god til alle med ryg/lænde problemer. Du kan bruge den i køkkenet, på kontoret, eller blot som en smart ekstra stol til arbejdspladsen.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil bevæge dig. Dvs. det er muligt at træne ryggen meget, eller sidde næsten helt stille, og få en minimal træning.

Det er ikke stolen, som bestemmer, men dig.
 

Hør designeren Sofie Hemmert fortælle om stolen 

 


Ta´ bevægelsen med dig
Stolen har en ekstra unik egenskab. Puden er monteret med kraftig velcro, hvorved du nemt kan tage puden af stolen, og tage den med hjem eller med til mødet. Du ligger den blot på en almindelig stol eller kontorstol. Men for at du kan træne ryggen og lænden, skal du huske at puden skal en smule væk fra ryglænet, så du kan sidde frit.

Bemærk: VELA Samba 410 leveres som standard med såkaldte træge hjul, som gør at stolen ikke bevæger sig så hurtigt som med traditionelle kontorstolshjul.

Stolen har en brugervægt på max. 95 kg. Polstret med 100% Trevira (design Tempo) fra danske Kvadrat.

Sofie Hemmert viser, hvordan man skal bruge VELA Samba 410

 
 

2. Bestillingsseddel

Varer   Pris Note   Køb antal
VELA Samba 410 - Pink
Model/Varenr.: 3040
VELA Samba 410 - Pink 3.265,00 DKK Levering indenfor 5-7 arbejdsdage stk.

Tilvalg

Sædestørrelser
Sædet findes i to størrelser
 
 

TOP 3 produktliste

Kundeservice


Kundeservice
tlf 96347600
mail@sidgodt.dk

Video til hø'jre sideBetingelser

Handelsbetingelser, www.sidgodt.dk

 

Fragt og gebyrer

Fragten er på kr. 98, ligemeget hvormange stole du skal have.

Vi leverer med DPD på VELA Samba stolene og med Danske Fragtmænd på VELA Latin stolene indenfor 5-7 arbejdsdage. Risikoen for varer købt hos www.sidgodt.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Vi opkræver ingen gebyrer.

 

Handelsbetingelser

Her kan du læse om vores betingelser der gælder ved køb hos sidgodt.dk / VELA – Vermund Larsen. Når du køber på vores side ligger du blot din vare i kurven, og systemet vil derefter guide dig frem til en side, hvor du skal indtaste dine oplysninger om adresse, betalingsmetode m.v. Hvis du vil have hjælp til at bestille er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9634 7600. Der henvises også til VELAs standardbetingelser på http://www.vela.dk/00001/00495/

 

Betaling

Vi behandler din ordre hurtigst muligt, og du vil modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.
Alle priser er vist såvel både inkl. og ekskl. moms og i danske kroner.

Vi modtager dankort, visa, mastercard, visa electron, maestro, e-dankort, og hæver ikke på dit kreditkort før varen er sendt. Vi benytter os af en PBS certificeret BetalingsGateway. BetalingsGatewayen er et elektronisk kasseapparat, som sørger for godkendelse af kort og SSL krypteret overførelse af beløb. BetalingsGatewayen opfylder de sidste nye krav til sikkerhed.

 

Returnering af varen - husk udfylde returformular

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.sidgodt.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din stol.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis stolen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal udfylde en returformular som vedlægges stolen. Returformularen downloades her.

 

Hvis en vare skal returneres skal den ligges i original emballage og alle manualer og tilbehør skal vedlægges. Derudover skal varen og emballage pakkes forsvarligt ind inden afsendelse til os. Vi modtager ikke pakker sendt til os pr. efterkrav og ej heller pakker sendt som "modtager betaler".

 

Returnering sker for købers regning og risiko.

 

Stolen indsendes til:

VELA – Vermund Larsen A/S

Gøteborgvej 10-12

9200 Aalborg SV

 

Hvis du ønsker pengene retur, så husk at angive kontonummeret, hvortil vi kan overføre pengene. Vi overfører pengene inden for 1-2 dage efter modtagelsen af varen. Du får returneret det fulde beløb som du gav for varen.

 

REKLAMATION

Når du handler hos www.sidgodt.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.

 

Persondatapolitik

Vi videregiver ikke informationer til tredjepart i nogen henseender. De data, som køber opgiver, når der sker oprettelse som kunde, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder. Vi opbevarer disse informationer i minimum 5 år jf. regnskabsloven.

 

Fakta om www.sidgodt.dk

www.sidgodt.dk er VELAs netbutik. VELA – Vermund Larsen A/S er en dansk ejet virksomhed med 60 ansatte, med hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Herning, Kolding og Hedehusene. Virksomheden blev grundlagt i 1935, og er i dag ejet af grundlæggerens tvillingesønner.

Virksomhedens hovedaktivitet er produktion og salg af stole til den offentlige sektor.

Diverse

Der tages forbehold for udgåede varer og trykfejl i priser.

 

Har du spørgsmål, så kontakt os:

VELA – Vermund Larsen A/S

Gøteborgvej 10-12

9200 Aalborg SV

Tlf.  +45 9634 7600

Fax +45 9818 7166

E-mail: kontakt@sidgodt.dk